Back

Panorama izlet, (2 sata) otok Hvar

  • 2 sata

  • Price: od 70.-€

Goste prikupljamo na dogovorenoj lokaciji te krećemo prema najvišem vrhu grada Hvara, «Napoleonova tvrđava (228 m)» odakle se pruža predivan pogled na staru gradsku jezgru, gradsku luku, more i arhipelag «Pakleni otoci» koji se nalaze tek nekoliko stotina metara južno od grada. Na lokaciji goste upoznajemo sa poviješću grada.

Starom cestom nastavljamo kroz sela te se zaustavljamo u Brusje, malo mjesto u zaleđu Grada hvara poznato po proizvodnji ulja i ostalih proizvoda od lavande. Gosti mogu uživati u predivnom pogledu na polja lavande dok im vodič priča legendu o lavandi te kako je stigla na otok.

Vožnjom nastavljamo prema selu «Velo Grablje» gdje se zaustavljamo na «Vidikovac» s kojega se pruža prekrasni panoramski pogled na Stari Grad te otoke Brač i Vis. U blizini se nalazi prodajno mjesto sa domaćim proizvodima. Proizvodi od lavande, meda i raznih vrsta biljnih ulja odličan su suvenir za svakog gosta.

Ovisno o željama, uz malu stanku u obližnjem restoranu je moguće organizirati i kušanje delicija sa otoka Hvara po cijeni od 100,00 kn po osobi.

U povratku prema Hvaru prolazimo kroz Staro Gradsko polje.

 

  • * Za više osoba na upit! Za sve dodatne informacije, kontaktirajte nas!

  • Pošalji upit

Panorama izlet, ( 4 sata) otok Hvar

  • 4 sata

  • Cijena: od 110 €

Goste prikupljamo na dogovorenoj lokaciji te krećemo prema najvišem vrhu grada Hvara, «Napoleonova tvrđava (228 m)» odakle se pruža predivan ...

Više ... Pošalji upit

Pošalji upit